age miracle

Huippulaatuinen anti-age

1. Anti-age -innovaatio: hidastaa ihon ikääntymisprosessia!
2. Selvä ihonväriä heleyttävä vaikutus.
3. Parantaa huomattavasti ihon kosteustasapainoa.
4. Ryppyjä ja juonteita vähentävä vaikutus on dermatologisesti testattu.

Logo

Tehokkaat, vaikuttavat ainesosat

Kesälumipisaran uute (Leucojum aestivum)
Todellinen innovaatio anti-age –tutkimuksessa! Monet anti age -tuotteet nopeuttavat solujen jakautumista, kesälumipisaran mukulasta saatavat dormiinit taas hidastavat sitä. Kesälumipisaran uutteella on siis paljon tavoiteltu ihon ikääntymistä hidastava vaikutus. Se tekee ihosta joustavan ja silottaa silminnähden ryppyjä ja juonteita.

Spilanthes acmella (parakrassi)
Kattavat tutkimukset ovat osoittaneet, että spilanthes acmella -uute rentouttaa kasvojen lihaksia. Siitä johtuu sen selvä ryppyjä ja juonteita tasoittava ja vähentävä vaikutus. Rennoilla kasvoilla rypyt vähenevät ja iho näyttää nuoremmalta. 75% testin osallistujista huomasi vaikutuksen jo yhden päivän käytön jälkeen. 83% testaajista kertoi silmänympärysryppyjen ("crow`s feet") selvästi vähenneen.

Centella asiatica (Gotu kola)
Luomulaatuinen Centella asiatica -uute edistää ihon omaa kollageenintuotantoa. Se tekee ihosta joustavamman ja heleyttää ihonväriä luonnollisesti.

Hyaluronihappo
Tehokkaasti vaikuttava aine, joka on erotettu vehnästä. Iho tuottaa hyaluronihappoa luonnostaan, vaikkakin 35 ikävuoden jälkeen sen tuotanto asteittain vähenee. Hyaluronihappo sitoo vettä ihosoluihin ja siksi se lisää ihon joustavuutta.

Luonnolliset, syvävaikutteiset eteeriset öljyt
Huolella valikoitu seos eteerisiä öljyjä, jotka on erotettu mm. iiriksestä ja ottoruususta, tehostaa age miracle -linjan tuotteiden uudistavaa vaikutusta.

Anti-age Päivävoide

Kiinteyttä ja heleyttä

Am creme

Tehokkaasti kosteuttava ja ravitseva anti age -voide päivittäiseen käyttöön. Selvästi havaittava kiinteyttävä, pehmentävä ja ihonväriä heleyttävä vaikutus. Voide tuntuu iholla ihanalta ja virkistävältä. Anti-age -innovaatio, kesälumipisaran uute, hidastaa ihon ikääntymisprosessia. Ryppyjä ja juonteita vähentävä vaikutus on dermatologisesti testattu.

100% luonnollisista aineista.
95% sertifioitavissa olevista ainesosista luomua. 30 ml
Vegan Vegan

Anti-age Seerumi

Ikääntymisen merkkejä vastaan

Am serum

Kiinteyttävä ja heleyttävä tehoseerumi ikääntymisen merkkejä vastaan. Taputtele seerumi hellästi iholle ennen oman feel beautiful -ohjelmasi ravitsevaa voidetta. Raikastava ja kiinteyttävä vaikutus on heti havaittavissa. Tehostaa age miracle -linjan tuotteiden vaikutuksia, mutta sopii hyvin myös muita feel beautiful -tuotelinjoja täydentäväksi anti age -tuotteeksi. Ryppyjä vähentävä vaikutus on dermatologisesti testattu. Käytä voiteen alla 2–3 kertaa viikossa tai päivittäisenä tehohoitona 3–4 viikon ajan.

100% luonnollisista aineista.
95% sertifioitavissa olevista aineista luomua. 15 ml
Vegan Vegan

Anti-age Silmänympärysseerumi

Silmänympärysryppyjä vastaan

Am rollon

Hellävarainen roll-on -tehoseerumi herkälle silmänympärysiholle. Kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa. Pihlajanversouute (Sorbus domestica) vähentää tutkitusti tummia silmänalusia ja turvotusta. Seerumi tuntuu virkistävältä ja kirkastaa katseen. Silmänympärysryppyjä vähentävä ja tasoittava vaikutus on dermatologisesti testattu. Taputtele hellästi iholle puhdistuksen jälkeen aamuin illoin.

100% luonnollisista aineista.
95% sertifioitavissa olevista ainesosista luomua. 10 ml
Vegan Vegan

Anti-age Yövoide

Virkeänä uuteen aamuun

Am night

Kevyt, tehokkaasti vaikuttava yövoide. Se antaa ihon hengittää syvään yön aikana ja tuo kasvoille raikkautta ja kiinteyttä. Aamulla iho tuntuu ihanasti virkistyneeltä. Tehokkaasti vaikuttavat ainesosat hidastavat ihon ikääntymisprosessia ja tasoittavat ryppyjä ja juonteita. Käytä iltaisin puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen. Halutessasi voit käyttää yövoiteen jälkeen vielä oman ihotyyppisi ravitsevaa voidetta feel beautiful -sarjasta.

100% luonnollisista aineista.
95% sertifioitavissa olevista ainesosista luomua. 30 ml
Vegan Vegan

Tehokkaasti ravitseva
Anti-age voide

Am rich

Hoitava, tehokkaasti ravitseva ja kosteuttava anti age -voide. Kallisarvoiset luomulaatuiset macadamia- ja villiruusuöljy ravitsevat ja hoitavat tehokkaasti ikääntyvää ihoa, ja luomukaritevoi antaa suojaa. Hieno aktiivisten ainesosien kokonaisuus, mm. luomulaaatuinen aloe vera sekä kesälumipisaran ja parakrassin uutteet, toimii tehokkaasti ikääntymisen merkkejä vastaan ja silottaa ryppyjä. Pitkäkestoinen kosteuttava vaikutus estää kireyden tunteen ja tekee ihosta silkinpehmeän.

100% luonnollisista aineista.
Sertifioitua luomukosmetiikkaa (NaTrue). 30 ml
Vegan Vegan

Anti-age Silmänympärysvoide

Am fluid

Tehokkaasti ravitseva, ryppyjä vähentävä silmänympärysvoide. Syväkosteuttava, anti-age -vaikutteinen aktiivisten ainesosien yhdistelmä tasoittaa silminnähden ryppyjä. Pitkäkestoinen kosteuttava vaikutus tuo silmänympärysten iholle ihanan rentoutuneen tunnun. Iho uudistuu ja sen ikääntyminen hidastuu. Nuortunut, heleä, virkistynyt ihosi tuntuu hyvältä ja saa katseesi kirkastumaan!

100% luonnollisista aineista.
Sertifioitua luomukosmetiikkaa (NaTrue). 15 ml
Vegan Vegan

Uudistava kasvojenhoitoöljy

Am oil

Täydellinen anti age öljy: Villi Frankinsense – Nuoruudenlähde ihollesi! Jo muinaisessa Egyptissä tunnettiin frankinsensen hyödylliset vaikutukset. Siitä valmistettiin voiteita, joiden tarkoituksena oli suojella käyttäjänsä kauneutta ja säilyttää iho nuorena.
Farfalla käyttää Age Miracle -kasvojenhoitoöljyyn Pohjois-Somalian Sanaaq -alueen kuivilla tasangoilla villinä kasvavaa frankinsensea. Se tunnetaan luonnollisesti kiinteyttävästä vaikutuksestaan ja kyvystään suojata ihoa vapailta radikaaleilta. Se sisältää boswelliahappoa, joka on erittäin tehokas ihon uudistaja ja heleyttäjä – todellinen nuoruudenlähde iholle!
Käyttö: Levitä 3–4 pisaraa kasvoille hellästi pyörivin liikkein, tai lisää päivä- tai yövoiteeseesi.

Aktiiviset, vaikuttavat ainesosat: Luomu inkapähkinäöljy, eteeriset öljyt mm: luomufrankinsense, Rose Attar, luomu porkkanansiemen, luomulaatuinen villi vuorilaventeli, neroli (appelsiininkukkaöljy), luomuvanilja.
100% luonnollisista aineista.
99% sertifioitavissa olevista ainesosista luomua (NaTrue). 20 ml
Vegan Vegan