Ihoöljyt

Ihastuttavia ihoöljyjä, jotka on valmistettu luomulaatuisesta jojobaöljystä ja tarkoin valituista eteerisistä öljyistä. Huolellisen valmistuksen ansiosta kaikki tärkeät hyvälaatuiset rasvahapot ja vitamiinit ovat niissä tallella.
Käyttö: Kasvo-, vartalo- ja hierontaöljynä.

Logo

Ihoöljy Aurinkotervehdys

Sonnen

Tasapainottava, iloinen ja aurinkoinen ihoöljy. Silkinpehmeän ja ilahduttavan ihoöljyn pohjana on luomu jojobaöljy. Harmonisoiva, ihana mutta lempeän mieto tuoksu on yhdistelmä Farfallan upeita, aitoja 100% eteerisiä öljyjä: mm. neroli, mandariini, vanilja, inkivääri, frankinsense, bentsoe ja tonka. Erinomainen öljy tasapainottavaan (myös esim. chakra)hierontaan ja hellään vartalon- ja jalkojenhoitoon.

Valmistettu luomujojobaöljystä ja 100% luonnollisista eteerisistä öljyistä.
Yli 95% sertifioitavissa olevista ainesosista luomua (NaTrue). 80 ml
Vegan Vegan

Ihoöljy Kolme ruusua

3roses

Hienostunut luomulaatuinen öljy, jossa tuoksuvat miedosti ja lempeästi ruusujen ja geraniumin aidot, luonnolliset eteeriset öljyt. Ilahduttava, rentouttava ihoöljy, jolla on anti-age -vaikutus.

Valmistettu luomujojobaöljystä ja 100% luonnollisista eteerisistä öljyistä.
98% sertifioitavissa olevista ainesosista luomua (NaTrue). 80 ml
Vegan Vegan

Ihoöljy Illan kuningatar

Queen

Upea, ihanasti tuoksuva vartaloöljy. Rentouttaa, ilahduttaa ja kohottaa tunnelmaa ja mielialaa. Sisältää mm. luomuvaniljan, -appelsiinin, -ylang ylangin, -mandariinin ja santelipuun eteerisiä öljyjä.

Valmistettu luomujojobaöljystä ja
100% luonnollisista eteerisistä öljyistä.
98% sertifioitavissa olevista ainesosista luomua (NaTrue). 80 ml
Vegan Vegan

Ihoöljy Romanttinen ilta

Romantic

Lumoava, ihastuttavan tuoksuinen ihoöljy. Aistillinen, ilahduttava ja virkistävä luomulaatuinen öljy, jossa tuoksuvat luomulaatuiset ylang ylangin, appelsiinin ja mandariinin sekä jasmiinin, tuberosan ja santelipuun aidot eteeriset öljyt.

Valmistettu luomujojobaöljystä ja 100% luonnollisista eteerisistä öljyistä. Sertifioitua luomukosmetiikkaa (NaTrue). 80 ml
Vegan Vegan

Hemmotteluöljy

Kuschel

Kukapa ei joskus haluaisi kietoutua suloiseen, hellivään hyvänolontunteeseen? Täyteläinen, suloisesti tuoksuva hemmotteluöljy auttaa palautumaan päivän haasteista, ilahduttaa ja rentouttaa. Sisältää ihon kosteutta ylläpitävää jojobaöljyä ja miedosti mutta hurmaavasti tuoksuvan yhdistelmän vaniljan, tonkapavun, mimosan, mandariinin, ruusun ja santelipuun aitoja eteerisiä öljyjä. Kun levität öljyn kostealle iholle, se imeytyy hetkessä ja tekee ihosi aistillisen silkinpehmeäksi. Taivaallinen hemmottelu- ja hoitoöljy iholle, hiuksille, kylpyyn ja hierontaan.

Valmistettu luomujojobaöljystä ja 100% luonnollisista eteerisistä öljyistä.
Yli 90% sertifioitavista ainesosista luomua (NaTrue). 80 ml
Vegan Vegan