Täydellinen vartalonhoito-ohjelma

Farfallan luomukosmetiikka - tehokkaat, vaikuttavat ainesosat.

Kaikki Farfallan luonnonmukaiset vartalonhoitohoitotuotteet ovat läpikäyneet kansainvälisen NaTrue -luomukosmetiikkasertifioinnin. Suurin osa tuotteista on tiukassa NaTrue -järjestelmässä tasoa 3, jolloin vähintään 95% raaka-aineista on luomua. Myös kauniissa ja käytännöllisissä pakkauksissa on huomioitu sekä esteettiset että ekologiset näkökohdat.

Farfallan feel beautiful -vartalonhoitosarja on suunniteltu kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon. Valitse eri tuotelinjoista puhdistavat ja hoitavat tuotteet, jotka sopivat juuri sinun ihotyypillesi. Riippuen ihosi kosteuden ja erityishoidon tarpeesta voit valita seuraavista tuoteryhmistä.

Logo
Silhouettemiracle

silhouette miracle

Kiinteyttävä vartalonhoitosarja kaikenikäisille

Sileyttävä, kiinteyttävä ja selluliittia ehkäisevä sarja. Tehokkaasti vaikuttavat ainesosat longan -hedelmä, suomalainen koivunmahla ja inkivääriuute. Ihastuttavan raikas tuoksu!

Intensefrangipani

intense frangipani

Ravitseva vartalonhoitosarja

Luomulaatuinen tamanuöljy, frangipanin ja tahitin monoi -kukan uutteet uudistavat, rentouttavat ja kaunistavat kuivaa ihoa. Hienostuneet, ihanat tuoksut!

Dailypleasure

daily pleasure

Raikas ja energisoiva vartalonhoitosarja

Vaikuttavat ainesosat villimangovoi, luomulaatuiset kirsikankukan ja viikunan uutteet, karitevoi ja manteliöljy. Tuoksuna valloittava eteeristen öljyjen sekoitus!

Puresensitive

pure sensitive

Tuoksuton vartalonhoitosarja herkälle iholle

Herkkäihoisille ja tuoksuherkille. Luomulaatuiset manteli- ja auringonkukkaöljy, aloe vera ja lehmuksenkukkauute rauhoittavat ja tekevät ihosta suloisenpehmeän.