daily refresh

Päivittäiseen ihonhoitoon

1. Tehokas, hellävarainen puhdistus.
2. Silminnähden raikkaampi ja sileämpi iho.
3. Valmistaa ihoa hoitotuotteiden tehokkaille vaikutuksille.

Logo

Tehokkaat, vaikuttavat ainesosat

Quillaja
Luomulaatuinen quillajan saponiini on erotettu eteläamerikkalaisen suopapuun, Quillaja saponarian, kuoresta. Sen tehokkaat ainesosat sopivat hyvin juuri kasvojen ihon puhdistukseen. Myös kansanlääketiede on hyödyntänyt quillajankuorta jo vuosien ajan.

Aloe vera
Luomulaatuinen, aloe vera –kasvin lehdistä saatava raikas kasviuute. Aloe vera sisältää runsaasti mineraaleja, entsyymejä, hivenaineita ja vitamiineja. Se edistää solujen uusiutumista ja kosteuttaa ihoa. Tästä seuraa, että ihosta tulee kiinteämpi, ja rypyt ja juonteet vähenevät ja pehmenevät.

Luonnolliset, syvävaikutteiset eteeriset öljyt
Luomulaatuiset, huolella valitut eteeriset öljyt, mm. greippi, sitruunaruoho, rosmariini, sitruuna ja minttu ravitsevat ihoa ja edistävät kasviuutteiden syvälle ulottuvaa vaikutusta.

Puhdistusemulsio

Hellävarainen puhdistus

Dr fluid

Ihanan pehmeä puhdistusemulsio kaikille ihotyypeille. Puhdistaa myös herkän ja kuivan ihon hellävaraisen tehokkaasti. Sisältää kosteuttavaa aloe veraa ja greipin, sitruunan ja douglaskuusen virkistäviä ja elvyttäviä eteerisiä öljyjä. Ihana, mieto ja raikas tuoksu! Levitä puhdistusemulsiota aamuin illoin kostealle iholle, hiero kevyesti ja huuhtele runsaalla vedellä. Sopii myös meikin poistoon.

100% luonnollisista aineista.
95% sertifioitavissa olevista ainesosista luomua. 75 ml
Vegan Vegan

Puhdistusvaahto

Kirkastava syväpuhdistus

Dr schaum

Syväpuhdistaa ja kirkastaa normaalin ja rasvaisen ihon kuivattamatta. Luomulaatuisen Quillaja –puun saponiini antaa iholle ihanan ja raikkaan puhtauden tunnun. Eteeriset öljyt greippi, sitruuna ja douglaskuusi virkistävät ja elvyttävät ihoa. Levitä aamuin illoin kostealle iholle ja hiero kevyesti. Huuhtele runsaalla vedellä.

100% luonnollisista aineista. 120 ml
Vegan Vegan

Kirkastava kasvovesi

Raikkautta ja puhtautta

Dr tonick

Kasvovesi, joka sopii kaikille ihotyypeille. Kirkastaa ja raikastaa normaalin, rasvaisen ja sekaihon ja poistaa mahdolliset meikin jäänteet. Hamamelisuute ja rosmariinin, cistuksen ja ruusumyrtin (manuka) eteeriset öljyt tekevät kasvovedestä miedosti desinfioivan. Puhdistuksen jälkeen ota kasvovettä kostealle pumpulille ja pyyhi sillä kasvojen iho hellästi. Iho on nyt valmis ottamaan vastaan feel beautiful -sarjan omalle ihotyypillesi tarkoitettujen hoitotuotteiden tehokkaat vaikutukset.

100% luonnollisista raaka-aineista,
72% sertifioitavissa olevista ainesosista luomua. 80 ml
Vegan Vegan

Kosteuttava kasvovesi

Raikkautta ja kosteutta

Dr tonicf

Kasvovesi, joka sopii kaikille ihotyypeille. Raikastaa ja rauhoittaa herkkää ihoa ja poistaa mahdolliset meikin jäänteet. Aloe vera ja Centella asiatica (Gotu kola) -uutteet ylläpitävät ja vahvistavat ihon luonnollista kosteustasapainoa. Puhdistuksen jälkeen ota kasvovettä kosteaan pumpuliin ja pyyhi kasvojen iho hellästi. Iho on nyt valmis ottaman vastaan feel beautiful -sarjan omalle ihotyypillesi tarkoitettujen hoitotuotteiden tehokkaat vaikutukset.

100% luonnollisista aineista.
70% sertifioitavissa olevista aineosista luomua. 80 ml
Vegan Vegan

Hellävarainen kuorintavoide

Silkinpehmeä iho

Dr peeling

Kuorintavoide, joka tekee ihostasi silkinpehmeän! Riisin ja bambun kuorivat hiukkaset poistavat hellästi kuolleita ihosoluja ja elävöittävät ihoa. Kuorintavoide antaa erinomaisen pohjan feel beautiful -sarjan hoitavien tuotteiden tehokkaalle imeytymiselle. Hiero puhtaalle, kostealle iholle ja huuhtele huolellisesti runsaalla vedellä.

100% luonnollisista aineista.
80% sertifioitavissa olevista aineista luomua. 30 ml
Vegan Vegan