Eteeriset öljyt

Farfalla on aromaterapian ja eteeristen öljyjen asiantuntija. Farfallan eteeriset öljyt ovat puhtaita ja korkealaatuisia, ja useimmat niistä ovat luomua.

Logo

Villi vuorilaventeli

Lavendel

Villi vuorilaventeli on harvinainen aarre ja Farfallan erikoisuus (sitä on saatavilla vain rajattu erä). Villi laventeli kasvaa 900 - 1800m korkeudessa ja on varsin pikkuruinen kasvi verrattuna viljeltyyn sisareensa. Mutta siitä saadaan vahvinta ja parasta eteeristä öljyä! Villin vuorilaventelin eteerinen öljy on yksinkertaisesti parasta!

5ml
Vegan Vegan

Luomu Lavandin
(Lavandin Super Bio)

Lavandin

Lavandin on kahden eri korkeuksilla kasvavan laventelin luonnollinen risteytyminen. Luomu-lavandinin kukat ovat suurempia kuin laventelin, ja tuoksu on sävyltään hivenen voimakkaampi. Suuri kamferipitoisuus tekee lavandinista hieman enemmän aktivoivan kuin tavallinen laventeli.

10ml
Vegan Vegan

Neroli 10%
(Appelsiininkukka)

Neroli

Kävely kukkivassa sitruslehdossa on unohtumaton kokemus. On melkein taianomaista kuinka voimakas kukkien tuoksu täyttää kaikki aistit. Neroli, appelsiininkukkien eteerinen öljy, auttaa rentoutumaan, vapautumaan peloista ja rauhoittaa. Se on erinomainen eteerinen öljy mm. kuivan ja herkän ihon hoitoon.

5ml
Vegan Vegan

Mandariini Luomu Punainen
(Bio Demeter)

Mandarin

Tämä Farfallan mandariini eteerinen öljy on biodynaamisesti viljelty. Punainen mandariini on iloa tuova, stressiä ja hermostuneisuutta lievittävä eteerinen öljy. Auttaa levottomien ja jännittyneiden lasten rauhoittamiseen.

10ml
Vegan Vegan