Hiustenhoito

Asiantuntevaa, luonnollista hiustenhoitoa parhaista raaka-aineista.

Farfalla on kehittänyt kaikille hiustyypeille omat luonnolliset shampoot, hoitoaineet ja muotoilutuotteet. Ne on valmistettu valikoiduista, uusiutuvista luonnon raaka-aineista: kasviuutteista, eteerisistä öljyistä ja kasvien luonnollisista pesevistä ainesosista. Jokaisen hiuslaadun yksilölliset erityisominaisuudet on otettu huomioon: hiustenhoito Farfallan tuotteilla on toimivaa ja tehokasta. Tuotteet eivät sisällä synteettisiä hajusteita, väri- tai säilöntäaineita, silikonia, PEG -yhdisteitä eivätkä sls:aa. Parabeenit ovat synteettisiä säilöntäaineita, ja niitä ei Farfallan tuotteissa ole.

Logo
Logo 300

Luonnolliset shampoot

Hellävaraiseen hiustenpesuun

Shampoot on valmistettu korkealaatuisista, luonnollisista kasvipohjaisista raaka-aineista. Pesevät ainesosat on erotettu kookoksesta ja palmuöljystä. Farfalla käyttää shampoissaan kestävästi tuotettua palmuöljyä, jolla on RSPO:n (Roundtable on Sustainable Palm Oil) sertifikaatti. Farfallan shampoot pesevät erilaiset hiuslaadut lempeästi ja hoitavat samalla hiuksia kokonaisvaltaisesti. Miedosti tuoksuvia shampoita on ilo käyttää ja ne tekevät hiuksista silkkisen kiiltävät.

Logo 300

Hiusten hoitotuotteet

Luonnollista hoitoa hiuksille

Pesun jälkeen hiukset tarvitsevat oikeanlaisen vahvistavan ja ravitsevan hoitoaineen. Farfallan hiustenhoitoaineet ovat korkealaatuista, sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Tarkoin valitut kasvipohjaiset vahat ja eteeriset öljyt tuovat hiuksiin kauniin, luonnollisen ja upean kiillon. Säännöllisesti käytettynä Farfallan hiustenhoitotuotteet saavat hiukset pysymään terveinä, ja aiemmin karheakin rakenne muuttuu luonnollisen sileäksi ja kiiltäväksi.

Logo 300

Hiusten muotoilutuotteet

Tyylikkäät, kauniit hiukset

Hiusten muotoilu käy erinomaisesti Farfallan sertifioiduilla luonnonkosmetiikkatuotteilla. Ne antavat hiuksiin ryhtiä, auttavat kampauksen muotoilussa ja viimeistelyssä sekä suojaavat hiusta hoitavilla luonnon eliksiireillä.