in balance

Apu ihon epäpuhtauksiin - kaikenikäisille

1. Selvä puhdistava ja kirkastava vaikutus.
2. Luonnollista tasapainoa talineritykseen.
3. Lopputuloksena huoliteltu, sametinpehmeän matta iho.

Logo

Innovatiiviset, vaikuttavat ainesosat

Pellavansiemenuute
Luomulaatuinen kasviuute, joka tasapainottaa rasvaista ja/tai epäpuhdasta ihoa ja jättää iholle puhtaan, raikkaan ja kirkkaan vaikutelman. Testitulokset osoittavat ihon talintuotannon vähentyneen ja lievien ihovaurioiden tasaantuneen.

Hamamelisuute
Luomulaatuinen kasviuute, jolla on ihohuokosia puhdistava ja miedosti tulehduksia ehkäisevä vaikutus. Kirkastaa epäpuhdasta ihoa.

Aloe Vera
Luomulaatuinen, aloe vera –kasvin lehdistä saatava raikas kasviuute. Aloe vera sisältää runsaasti mineraaleja, entsyymejä, hivenaineita ja vitamiineja. Se edistää solujen uusiutumista ja kosteuttaa ihoa. Tästä seuraa, että ihosta tulee kiinteämpi, ja rypyt ja juonteet vähenevät ja pehmenevät.

Luonnolliset, syvävaikutteiset eteeriset öljyt
Tarkoin valikoitujen eteeristen öljyjen yhdistelmä - luomucistus, -ruusumyrtti (manuka), -rosmariini ja -salvia - ehkäisee tehokkaasti epäpuhtauksien syntyä. Vaikutus ulottuu syvälle. Sen vuoksi iho puhdistuu ja talineritys tasapainottuu pitkävaikutteisesti.

Matta päivä- ja yövoide

Tasapainoinen, silkinpehmeä matta

Ib fluid

Tasapainottava voide rasvaiselle, epäpuhtaalle tai sekaiholle. Sopii kaikenikäisille. Kirkastaa, tasoittaa, rauhoittaa ja antaa iholle huolitellun, silkinhimmeän mattapinnan. Säännöstelee liiallista talineritystä ja ehkäisee tehokkaasti epäpuhtauksien syntyä. Käytä puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen aamuin illoin. Tarvittaessa voit käyttää emulsion alla in balance Tasapainottavaa seerumia.

100% luonnollisista aineista.
74% sertifioitavissa olevista ainesosista luomua. 30 ml
Vegan Vegan

Tehoseerumi epäpuhtauksien hoitoon

Tasapainottavaa täsmähoitoa

Ib serum

Tehokasta hoitoa ihon epäpuhtauksiin. Sopii kaikenikäisille. Kirkastaa, tasoittaa ja rauhoittaa ihoa. Seerumi vähentää selvästi ihon talineritystä ja estää näppylöiden ja mustapäiden syntyä. Käytä puhdistuksen jälkeen 2–3 kertaa viikossa tai tarvittaessa päivittäin. Sopii myös tehokkaaksi ja hellävaraiseksi täsmähoidoksi esim. T -alueelle tai suoraan finnin tai näppylän päälle. Seerumin jälkeen levitä iholle in balance Matta päivä- ja yövoide.

100% luonnollisista aineista.
95% sertifioitavissa olevista ainesosista luomua. 15 ml
Vegan Vegan

Tasapainottava kasvojenhoitoöljy

Upea, tehokas öljy epäpuhtaan
ihon tasapainottamiseen

Ib oil

Ravensaraa, “hyvän musiikin puuta”, on Madagaskarilla aina hyödynnetty kansanlääkinnässä. Farfallan ravensara tulee reilun kaupan luomuviljelmältä Koillis-Madagaskarilta. Sineoli-, α-terpineoli- ja terpinen-4-oli-pitoisuutensa vuoksi ravensara rauhoittaa, kirkastaa ja tasapainottaa ihoa ja säätelee talineritystä. Tuloksena on raikkaampi ja kauniimpi iho! Käyttö: Levitä 3-4 pisaraa kasvoille hellästi pyörivin liikkein tai lisää päivä- tai yövoiteeseesi.

Tehokkaat, aktiiviset ainesosat: Luomu avokadoöljy, luomu jojobaöljy, eteeeriset öljyt mm: luomuravensara, luomusitruuna, luomu tea tree, roomalainen kamomilla, luomucistus.
100% luonnollisista aineista.
99% sertifioitavissa olevista ainesosista luomua. 20 ml
Vegan Vegan