intense moisture

Vahvistaa ihon kosteustasapainoa

1. Dermatologisesti testattu: parantaa ihon kosteustasapainoa 25%:lla.
2. Edistää ihon omaa luonnollista kollageenintuotantoa.
3. Tukee ihon omia suojamekanismeja.
4. Näkyvä kasvojen ihoa uudistava ja rentouttava vaikutus.

Logo

Tehokkaat, vaikuttavat aineosat

Jerikonruusu (Selaginella lepidophylla)
Jerikonruusu kasvaa aavikolla. Vaikka se kuivuisi täysin, sillä on kyky laajeta uudelleen reheväksi, kukkivaksi kasviksi, jos se saa pienenkin määrän kosteutta. Jerikonruusulla on sama vaikutus myös ihoon! Se sisältää harvinaisen ainesosan, joka pystyy uudelleenjärjestelemään denaturoituja entsyymejä ja siten optimoimaan ihon itsesuojelukyvyn. Jo viikon käytön jälkeen ihon pintarakenne näyttää selvästi parantuneen ja kasvot näyttävät hehkeämmiltä.

Hyaluronihappo
Tehokkaasti vaikuttava aine, joka on erotettu vehnästä. Iho tuottaa hyaluronihappoa luonnostaan, vaikkakin 35 ikävuoden jälkeen sen tuotanto asteittain vähenee. Hyaluronihappo sitoo vettä ihosoluihin ja siksi se lisää ihon joustavuutta.

Aloe vera
Luomulaatuinen, raikas kasviuute, jota saadaan aloe vera –kasvin lehdistä. Aloe vera sisältää runsaasti mineraaleja, entsyymejä, hivenaineita ja vitamiineja. Se edistää solujen uusiutumista ja kosteuttaa ihoa. Tästä seuraa, että ihosta tulee kiinteämpi, ja rypyt ja juonteet vähenevät ja pehmenevät.

Macadamiaöljy
Luomupähkinäöljy, joka sisältää monipuolisesti rasvahappoja. Macadamiaöljy ravitsee ja uudistaa ihoa tehokkaasti. Se tekee ihosta sileän ja antaa sametinpehmeän tunnun.

Ravitseva voide

Uudistavaa silkinpehmeyttä

Im cream

Tehokkaasti kosteuttava kuivan ihon päivä- ja yövoide. Ravitsee, uudistaa ja rentouttaa ihoa. Voiteen sisältämä jerikonruusu-uute parantaa ihon omia suojamekanismeja. Gotu kola (Centella asiatica) edistää ihon omaa, luonnollista kollageenintuotantoa. Luomulaatuiset macadamiaöljy ja karitevoi saavat ihon tuntumaan joustavalta, rentoutuneelta ja silkinpehmeältä. Käytä puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen aamuin illoin. Halutessasi voit käyttää voiteen alla intense moisture Kevyttä kosteusvoidetta.

100% luonnollisista aineista.
97% sertifioitavissa olevista ainesosista luomua. 30 ml
Vegan Vegan

Kevyt kosteusvoide

Tehokasta kosteutta

Im fluid

Kevyt päivä- ja yövoide kaikille ihotyypeille. Ihosi saa tehoannoksen kosteutta ja tuntuu ihanan pehmeältä! Hyaluronihappo parantaa ihon kosteustasapainoa ja jerikonruusu-uute ihon luonnollista suojautumiskykyä. Gotu kola (Centella asiatica) aktivoi ihon omaa kollageenintuotantoa. Käytä puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen aamuin illoin. Halutessasi voit sen jälkeen lisätä iholle vielä omalle ihotyypillesi tarkoitetun feel beautiful -sarjan ravitsevan voiteen.

100% luonnollisista aineista.
97% sertifioitavissa olevista ainesosista luomua. 50 ml
Vegan Vegan

Ravitseva kasvonaamio

Hoitavaa silkinpehmeyttä

Im maske

Kasvonaamio, joka tekee ihostasi silkinpehmeän. Erinomainen apu kuivalle iholle ja couperosaiholle. Manteli-, jojoba- ja macadamiaöljyt kosteuttavat ja hoitavat ihoa tehokkaasti. Käytä 1–2 krt viikossa puhtaalle iholle ja anna vaikuttaa 15 min. Naamio on helppo poistaa: huuhtele runsaalla lämpimällä vedellä. Voit tarvittaessa käyttää naamiota myös extra-kosteuttavana yövoiteena: levitä illalla kasvoille ja anna imeytyä. Talvella ainutlaatuinen apu ihon kosteutukseen!!!

100% luonnollisista aineista.
99% sertifioitavissa olevista ainesosista luomua. 30 ml
Vegan Vegan

Ravitseva kasvojenhoitoöljy

Täydellinen ihonhoitoöljy
kuivan ihon hoitoon!

Im oil

Ravitseva, rentouttava, uudistava – Geranium Bourbon.
Geranium – pelargoni – tunnetaan kauniina koristekasvina, mutta se on paljon muutakin. Esimerkiksi perinteisessä afrikkalaisessa lääkinnässä geraniumin lehdistä on valmistettu ihoa ravitsevaa antiseptista voidetta, joka on suojannut ihoa tulehduksilta. Farfalla käyttää Ravitsevaan Kasvojenhoitoöljyyn geraniumia, joka kasvaa Madagaskarin keskiosien ylämailla. Geraniumin eteerinen öljy sopii täydellisesti kuivan ihon hoitoon. Se ravitsee ja rentouttaa ihoa ja säilyttää ihon kosteustasapainon pitkään. Ihosoluja uudistavien ominaisuuksiensa vuoksi se on myös erinomainen öljy arpien hoitoon. Upea, hoitava öljy, joka tekee ihostasi sametinpehmeän!
Käyttö: Levitä 3–4 pisaraa kasvoille hellästi pyörivin liikkein, tai lisää päivä- tai yövoiteeseesi.

Tehokkaat, aktiiviset ainesosat: Luomu avokadoöljy, luomu jojobaöljy, eteeriset öljyt mm: luomugeranium, damaskoksenruusu, santelipuu South Seas, mandariini (Demeter), luomu bergamotti, luomuvanilja.
100% luonnollisista aineista.
99% sertifioitavissa olevista ainesosista luomua. 20 ml
Vegan Vegan

Neroli huulivoide

Hoitaa ja suojaa herkkiä huulia

Im lippen

Pusi, pusi! Hellävarainen, tehokas huulivoide suukkosuille. Farfalla -klassikko nyt vegaanisena! Hoitaa herkkiä huulia ja suojaa niitä kuivumiselta. Ihana, lempeä huulivoide tuoksuu miedosti appelsiininkukille.

100% luonnollisista aineista.
81% sertifioitavissa olevista ainesosista luomua. 4 ml
Vegan Vegan