intense frangipani

Ravitseva vartalonhoitosarja

1. Selvästi havaittava kuivaa ihoa uudistava ja rentouttava vaikutus
2. Parantaa huomattavasti ihon kosteustasapainoa
3. Ravitsee ja kaunistaa ihoa
4. Ihastuttavat tuoksut

Innovatiiviset, vaikuttavat ainesosat

Luomulaatuinen tamanuöljy
Pähkinäöljy, jolla on erinomaisia ihoa hoitavia ominaisuuksia. Öljy saadaan madagaskarilaisen tamanupuun (Calophyllum Inophyllum) pähkinöistä. Pähkinöitä kuivatetaan noin kaksi kuukautta, minkä jälkeen niistä erotetaan tamanuöljy kylmäpuristamalla. Tässä hienossa öljyssä on runsaasti sekä tyydyttyneitä että tyydyttymättömiä rasvahappoja. Se sisältää myös ainutlaatuista, arvokasta calophyllumhappoa.

Frangipaniuute
Uutteen valmistuksessa on käytetty sekä keltavalkoisia (Plumeria Alba) että punavalkoiisia (Plumeria Rubia) frangipaninkukkia. Frangipaniuutteella on ihoa kosteuttavia ja virkistäviä ominaisuuksia.

Tahitin monoi –kukan uute
Polynesialaisen gardenian (Gardenia Tahitensis) kukkia uutettuna kookosöljyyn. Monoi –uutteella on kliinisissä tutkimuksissa todettuja ihon kosteustasapainoa parantavia ominaisuuksia.

Luonnolliset eteeriset öljyt
Huolella valitut, 100% luonnolliset eteeriset öljyt, mm. frangipani, champaca, luomuvanilja, tuberosa, bergamotti ja bentsoe, tukevat ja aktivoivat ihon luonnollista toimintaa.

Logo

Kosteusvoide

Hoitava ja ravitseva

If bodylotion

Hienostunut, tehokkaasti kosteuttava vartalovoide. Frangipanin, Tahitin monoi-kukan ja tamanuöljyn aktiiviset ainesosat hoitavat ihoa hellästi. Trooppiset frangipani ja champaca antavat voiteeseen ilahduttavan ja piristävän mutta silti hyvin miedon tuoksun. Täyteläinen, nopeasti imeytyvä voide saa ihosi tuntumaan uudistuneelta ja sametinpehmeältä.

100% luonnollisista aineista, 96% sertifioitavissa olevista ainesosista luomua (NaTrue). 150 ml
Vegan Vegan

Vartalovoi

Ravitseva ja hoitava

If body butter

Samettisen täyteläinen, nopeasti imeytyvä vartalovoi. Täydellinen tuote kuivan ihon hoitoon. Luomulaatuiset tamanuöljy, karitevoi ja Tahitin monoi
-kukka ravitsevat tehokkaasti ja tekevät ihosta ihanan silkinpehmeän.
Hyvin mieto ja hienostunut yhdistelmä frangipanin, tuberosan ja champacan trooppisia tuoksuja tuo lisäksi hyvän mielen!

100% luonnollisista aineista, 96% sertifioitavissa olevista ainesosista luomua (NaTrue). 100 ml
Vegan Vegan

Deo Roll-on

Tehokas ja hellävarainen

If deo roll

Toimiva, luotettava, miedontuoksuinen deo roll-on. Innovatiivinen koostumus: mukana ensimmäinen kliinisesti testattu 24h -deodoroiva vaikuttaja-aine luonnonkosmetiikassa. Miellyttävä käyttää ja hellävarainen iholle: ei sisällä alumiinisuoloja eikä alkoholia.

100% luonnollisista aineista, 97% sertifioitavissa olevista ainesosista luomua (NaTrue). 50 ml
Vegan Vegan

Suihkuvoide

Pesee ja kosteuttaa

If shower

Miedontuoksuinen ja täyteläinen suihkuvoide, joka pesee ihosi hellävaraisesti ja kuivattamatta. Sisältämiensä Tahitin monoi -kukan ja tamanuöljyn ansiosta suihkuvoide suojaa kuivan ihon kosteustasapainoa.
Hyvin mieto, hienostunut tuoksu aidoista eteerisistä öljyistä tuo hyvää tuulta päivääsi!

100% luonnollisista aineista, 73% sertifioitavissa olevista ainesosista luomua (NaTrue). 150 ml
Vegan Vegan

Eau Fraîche

Hienostunut ja aistillinen

If eau fraiche

Kevyt, hienostunut kukkaistuoksu. Hienovaraisen aistillinen eau fraîche, jossa voi tuntea aurinkoisia ja hedelmäisiä frangipanin ja champacan kukkien tuoksuja. Pehmeä säväys vaniljaa ja bentsoeta pyöristää tuoksun harmoniseksi ja lumoavaksi kokonaisuudeksi, joka tuo ihollesi tuulahduksen etelämerten valoa ja hurmavaa tuoksua!

100% luonnollisista aineista, 96% sertifioitavissa olevista ainesosista luomua (NaTrue). 50 ml
Vegan Vegan

Kauneusöljy

Hoitava ja hemmotteleva

If oljy

Ihastuttava, hoitava ja hemmotteleva öljy kasvoille, vartalolle ja hiuksille. Luomulaatuiseen jojobaöljyyn on lisätty hyvin miedontuoksuinen, tarkoin valikoitu eteeristen öljyjen yhdistelmä (mm. frangipani ja champaca), joka sekä tehostaa jojobaöljyn hoitavia ominaisuuksia että tuo ripauksen taivaallista ylellisyyttä jokaiseen päivääsi! Imeytyy nopeasti ja jättää ihosi aistillisen sametinpehmeäksi.

100% luonnollisista aineista, 99% sertifioitavissa olevista ainesosista luomua (NaTrue). 80 ml
Vegan Vegan

Matkasetti

Matkalle tai lahjaksi

If matkasetti

Vartalonhoitosetti kauniissa pikkupussissa. Sopii täydellisesti viikonloppumatkalle, lahjaksi ystävälle tai tuotteiden kokeiluun.
Sisältää:
20 ml Suihkuvoide
20 ml Kosteusvoide
20 ml Kauneusöljy
2 ml intense frangipani Eau Fraîche

Sertifioitua luomu- ja luonnonkosmetiikkaa (NaTrue)
Vegan Vegan