Feel Great Men
– luonnonkosmetiikkaa miehille

Potkua päivään – Don´t panic, it´s organic!

Uusi, erityisesti miesten ihonhoitoon suunniteltu kosmetiikkasarja. Miedot ja raikkaat tuoksut. Toimiva luomudeodorantti, hetkessä imeytyvä kosteusvoide vartalolle, kätevä 2-in-1 suihkushampoo, hoitava balsami parranajon jälkeen, miehekäs eau fraîche -tuoksu ja anti age-voide kasvoille.

Logo

Feel Great Men
Deo roll on

Tehokas, mieto ja raikas
deo roll on miehelle

Men deo

Tutkitusti tehokas, raikkaantuoksuinen luomudeodorantti miehelle. Innovatiivinen koostumus: mukana ensimmäinen kliinisesti testattu 24h -deodoroiva vaikuttaja-aine luonnonkosmetiikassa. Ei sisällä alumiinisuoloja eikä alkoholia.
Kuivuu hetkessä.

100% luonnollisista ainesosista, sertifioitua luonnonkosmetiikkaa (NaTrue). 50 ml
Vegan Vegan

Feel Great Men
Kiinteyttävä kosteusemulsio

Virkeänä uuteen päivään!

Men fluid

Nopeasti imeytyvä kosteusvoide miehille. Virkistää ja saa olon tuntumaan hyvältä lyhyidenkin yöunien jälkeen! Sopii erittäin hyvin käytettäväksi myös parranajon jälkeen. Sisältää perulaista maca-juurta (dermatologisesti tutkittu anti-age -vaikutus) ja tehokkaasti kosteuttavan Hyalurosmooth -ainesosayhdistelmän. Miedontuoksuinen voide sisältää luomulaatuisia greipin, bergamotin ja ja mintun eteerisiä öljyjä, jotka piristävät, parantavat verenkiertoa ja antavat energiaa!

100% luonnollisista ainesosista, 95% luomua (NaTrue). 30 ml
Vegan Vegan

Santelipuu After Shave Balsami

Hoitavaa ja rauhoittavaa suojaa jokaisen parranajon jälkeen

Sw after shave

Luomulaatuinen santelipuubalsami rauhoittaa ja hoitaa ihoa jokaisen parranajon jälkeen ja estää kirvelyn. Hoitavaa vaikutusta tehostavat luomu aloe vera, luomuhamamelis- ja luomukamomillauutteet sekä luonnolliset eteeriset öljyt. Hienovarainen, mieto ja miellyttävä mutta hyvin maskuliininen tuoksu. Kallisarvoisen itäintialaisen santelipuun tuoksua tukevat seetri, iiris ja patsuli.

BDIH -sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Ei sisällä keinotekoisia väri-, tuoksu- tai säilöntäaineita, ei parafiinia eikä parabeeneja. 100 ml
Vegan Vegan

Feel Great Men
Suihku-Shampoo

Raikas, helppokäyttöinen
suihkugeeli ja shampoo

Men shower

Miedon tuoksuinen ja virkistävä suihkushampoo pesee tehokkaasti mutta kuivattamatta. Luomulaatuiset macadamiaöljy, appelsiiniuute ja greipin, bergamotin ja mintun eteeriset öljyt tuovat energiaa ja hyvää tuulta!

100% luonnollisista ainesosista, sertifioitua luonnonkosmetiikkaa (NaTrue). 150 ml
Vegan Vegan

Feel Great Men
Kosteusvoide

Ravitseva, raikas ja energisoiva vartalovoide

Men lotion

Imeytyy nopeasti ja saa ihon tuntumaan hyvältä ja virkistyneeltä. Villimangovoi, luomulaatuinen karitevoi ja luomuviikunauute suojaavat ihoa kuivumiselta ja ympäristön haitallisilta vaikutuksilta. Greipin, roseepippurin, seetrin ja piristävän piparmintun luonnolliset eteeriset öljyt tehostavat verenkiertoa ja tuovat energiaa päivään.

100% luonnollisista ainesosista, sertifioitua luomukosmetiikkaa (NaTrue). 150 ml
Vegan Vegan

Feel Great Men
Silmänympärysseerumi

Virkeyttä silmille!

Men augen

Kätevä roll on, joka piristää, poistaa turvotusta ja vähentää tummia silmänalusia. Erinomainen apu silloin, kun yöunet ovat jääneet vähiin! Kosteuttaa ja elvyttää ihoa sekä vähentää tutkitusti ryppyjä silmien ympärillä. Pyöräytä roll-onia silmänympäryksiin aamuisin tai aina tarpeen mukaan.

100% luonnollisista aineista, 95% luomua (NaTrue). 10 ml
Vegan Vegan

Uomo luonnollinen eau fraîche

Tyylikäs luomutuoksu jokamiehelle!

Uomo

Ainutlaatuinen luonnollinen eau fraîche miehelle. Vastustamaton tuoksu täynnä elämää ja seikkailua! Yrttien ja kypsien sitrushedelmien raikkautta ja ripaus minttua yhdistettynä aistillisiin pohjasävyihin.

100% luonnollisista aineista. NaTrue -sertifikaatti: ainesosista yli 70% on NaTrue -sertifioitua luomua. Luomuprosentti kaikista aineista on 98%. 100 ml
Vegan Vegan