Farfallan öljyt

Farfalla on luomulaatuisten öljyjen asiantuntija. Laajasta valikoimasta löydät tuoksuttomat luomulaatuiset perusöljyt ihon ja hiusten hoitoon, ihanat, miedosti tuoksuvat öljyseokset kasvoille, vartalolle ja hierontaan sekä fantastiset jalokiviöljyt.
Kaikilla Farfallan öljyillä on kolmen tähden NaTrue -sertifikaatti (100% luonnollisista aineista, joista vähintään 98% sertifioitua luomua).

Logo

Jalokiviöljyt

Farfallan ainutlaatuiset Crystal Balance -ihoöljyt perustuvat jalokivien tasapainottaviin ominaisuuksiin ja tarkoin valittuihin eteerisiiin öljyihin. Jalokiviöljyjen pohjana on ravitseva luomulaatuinen jojobaöljy. Jokaisessa pullossa on mukana pieni jalokivi.
Käyttö: Kasvo-, vartalo- ja hierontaöljynä.

Ihoöljyt

Ihastuttavia ihoöljyjä, jotka on valmistettu luomulaatuisesta jojobaöljystä ja tarkoin valituista eteerisistä öljyistä. Huolellisen valmistuksen ansiosta kaikki tärkeät hyvälaatuiset rasvahapot ja vitamiinit ovat niissä tallella.
Käyttö: Kasvo-, vartalo- ja hierontaöljynä.

Perusöljyt

Luomulaatuisissa kasviöljyissä on korkea pitoisuus hyvälaatuisia omegahappoja. Hienot öljyt ravitsevat kasvojen ja vartalon ihoa sekä hiuksia ja päänahkaa – luonnollisesti ja hellävaraisesti. Löydä suosikkisi Farfallan laajasta valikoimasta.

Eteeriset öljyt

Farfalla on aromaterapian ja eteeristen öljyjen asiantuntija. Farfallan eteeriset öljyt ovat puhtaita ja korkealaatuisia, ja useimmat niistä ovat luomua.