Luomuparfyymit

Farfallan korkealaatuiset parfyymit ovat upeita tuoksuluomuksia nykynaiselle. Luonnollisen tuoksun huomaa ainoastaan henkilön välittömässä läheisyydessä. Parfyymit eivät peitä kehon luonnollista hajua, vaan luovat ainutlaatuisen, luonnollisen harmonian. Koska parfyymit on valmistettu korkealaatuisista sertifioiduista luomuaineista, ne voivat sopia myös henkilöille, joille kemialliset tuoksut aiheuttavat allergioita.

Logo

Eau de Parfum

Farfallan luomuparfyymit ovat aitoja, luonnollisia ja korkealaatuisia. Niiden pohjana on käytetty luomualkoholia ja luomukukkaisvesiä. Farfallan luomuparfyymeilla on NaTrue -sertifikaatti (luonnonkosmetiikkaa luomuainesosin). Farfalla on kuitenkin tehnyt parfyymeista vielä korkealaatuisempia kuin sertifikaatti vaatii: kaikista aineista luomuprosentti on 98%. Tuotteita ei ole testattu eläimillä.

Aromasprayt ja -roll-onit

Mahtavia tuoksuja pienessä pullossa. Kätevät sprayt ja roll-onit mahtuvat käsilaukkuun ja voit käyttää niitä aina tarvittaessa. Neljä aromaterapeuttista tuoksuluomusta erilaisiin tilanteisiin.
Suihkauta sprayta kaulalle, kasvoille, niskaan tai ranteisiisi. Halutessasi voit suihkauttaa niitä myös hiuksiisi tai vaatteisiisi, sillä niistä ei jää tahroja. Voit myös virkistäytyä suihkauttamalla sprayta ilmaan ja nuuhkaisemalla ihania tuoksuja.
Pieni ja siro aroma -roll-on kulkee näppärästi mukana ja voit pyöräyttää sitä helposti vaikka ranteisiisi tai kaulalle. Aromasprayt ja -roll-onit sisältävät luomukukkaisvesiä, luomualkoholia ja luomulaatuisten eteeristen öljyjen sekoituksia. Aromasprayt 20 ml:n pullossa, roll onit 10ml.