Perusöljyt

Luomulaatuisissa kasviöljyissä on korkea pitoisuus hyvälaatuisia omegahappoja. Hienot öljyt ravitsevat kasvojen ja vartalon ihoa sekä hiuksia ja päänahkaa – luonnollisesti ja hellävaraisesti. Löydä suosikkisi Farfallan laajasta valikoimasta.

Logo

Luomu Aprikoosinsiemenöljy

Aprikoosi

Kosteuttava, hoitava, monikäyttöinen ihonhoitoöljy. Aprikoosinsiemenöljy sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti herkälle iholle ja vauvoille. Hoitaa ja tukee tehokkaasti ihon kosteustasapainoa. Erinomainen ja monipuolinen öljy, joka sopii varsinkin lasten ja vauvojen hierontaan. Aprikoosipuu kuuluu ruusukasvien heimoon.

Valmistusaineet: Luomuviljelty aprikoosinsiemenöljy. Sertifioitua luomukosmetiikkaa (NaTrue). 75ml
Vegan Vegan

Luomu Arganöljy

Argan

Hieno luomulaatuinen ihoöljy, joka suojaa, hoitaa ja tasapainottaa. Kallisarvoinen, väritön öljy valmistetaan luomuviljellyn marokkolaisen arganpuun pähkinöistä. Anti-age -vaikutteinen, sopii erityisen hyvin ikääntyvän ihon suojaamiseen ja hoitoon. Öljyn E-vitamiini torjuu vapaita radikaaleja, estää ihon ennenaikaista vanhenemista ja edistää ihosolujen uusiutumista. Sisältää laajan ja tasapainoisen valikoiman rasvahappoja, erinomainen myös ongelmaihon ja akneihon hoitoon ja tasapainottamiseen.

Valmistusaineet: Luomuviljelty arganöljy. Sertifioitua luomukosmetiikkaa (NaTrue). 75ml
Vegan Vegan

Luomu Avokadoöljy

Avokado

Tehokkaasti hoitava ihoöljy normaalille tai kuivalle iholle. Koska avokadoöljy sisältää runsaasti vitamiineja ja sitoo kosteutta, se ravitsee ja rauhoittaa ihoa. Luomulaatuinen avokadoöljy levittyy ja imeytyy hyvin, ja on siksi erinomainen pohja eteeristen öljyjen sekoituksille. Sopii hyvin kuivien hiusten hoitoon.

Valmistusaineet: Luomuviljelty avokadoöljy. Sertifioitua luomukosmetiikkaa (NaTrue). 75ml
Vegan Vegan

Luomu Calendulaöljy

Calendula

Calendula- eli kehäkukkaöljy on ravitseva, hoitava ja suojaava luomulaatuinen ihoöljy. Sopii erityisen hyvin herkän ja kuivan ihon hoitoon ja vauvoille. Vahvistaa ihon omaa suojautumiskykyä ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Valmistettu uuttamalla kehäkukan terälehtien öljy luomulaatuiseen auringonkukkaöljyyn.

Valmistusaineet: luomulaatuinen auringonkukkaöljy, kehäkukan terälehdet. Sertifioitua luomukosmetiikkaa (NaTrue). 75ml
Vegan Vegan

Luomu Centellaöljy

Centella

Ravitseva, ihoa vahvistava hoitoöljy kasvoille, vartalolle ja hiuksille. Erinomainen anti-age -öljy kasvoille. Vartalolle suositellaan tehokkaaksi avuksi selluliitin ja raskausarpien muodostumista vastaan. Edistää ihon sidekudoksen uusiutumista, jolloin iho tulee kiinteämmäksi ja elastisemmaksi. Centellaöljy tukee ja lisää ihon omaa, luonnollista kollageenin tuotantoa, heleyttää ihonväriä ja poistaa kireyden tunteen. Se myös edistää hiusten ja kynsien kasvua. Valmistettu Centella Asiaticasta uutettuna luomulaatuiseen auringonkukkaöljyyn.

Valmistusaineet: luomulaatuinen auringonkukkaöljy, Centella Asiatica. Sertifioitua luomukosmetiikkaa (NaTrue). 30ml
Vegan Vegan

Luomu Granaattiomenan-siemenöljy

Granaatti

Erittäin hieno ihoa uudistava öljy. Luomulaatuisella granaatti-omenansiemenöljyllä on antioksidanttisia ominaisuuksia. Sen korkea y-linoleenihappopitoisuus lisää ihon joustavuutta ja saa aikaan ihanan ja selvästi havaittavan anti-age -vaikutuksen. Suositellaan erityisesti kasvojen ja decoltén hoitoon. Säilytä viileässä! Valmistettu luomuviljeltyjen granaattiomenoiden siemenistä.

Valmistusaineet: luomulaatuinen granaattiomenansiemenöljy. Sertifioitua luomukosmetiikkaa (NaTrue). 30ml
Vegan Vegan

Luomu Helokkiöljy

Helokki

Luomulaatuinen ihoöljy, joka sopii erityisesti ihon ja päänahan ongelmien hoitoon. Luomulaatuinen helokkiöljy (engl. Evening Primrose Oil) sisältää runsaasti linoli- ja gammalinoleeni-happoja, ja sopii sen vuoksi tutkitusti erityisesti ongelmaihon ja esimerkiksi hilseilevän päänahan hoitoon.
Käyttö: Esim. keskuslämmityksestä kärsineen, hilseilevän ihon tai päänahan hoitoon: Sekoita 10 ml luomu-helokkiöljyä 50 ml:aan luomuavokado-, manteli- tai -jojobaöljyä. Voit myös lisätä pisaran helokkiöljyä kämmenellä tavalliseen ihovoiteeseesi. Säilytä viileässä!

Valmistusaineet: luomulaatuinen helokkiöljy. Sertifioitua luomukosmetiikkaa (NaTrue). 30ml
Vegan Vegan

Luomu Inkapähkinäöljy
(Sacha Inchi)

Inkapahkina

Upea, tehokkaasti ravitseva luomulaatuinen ihoöljy. Inkapähkinäöljy on todellinen aarre öljyjen joukossa: kaikista kasviöljyistä inkapähkinäöljyn omega-rasvahappopitoisuus on yksi korkeimmista.
Inkapähkinäöljyn sisältämät
noin 47% linoleenihappoa (Omega 3), noin 35% linolihappoa (Omega 6) ja noin 10% oleiinihappoa (Omega 9) tekevät siitä ainutlaatuisen elvyttävän ja hoitavan kasviöljyn.
Soluja uudistavien ominaisuuksiensa vuoksi inkapähkinäöljy lisää ihon elastisuutta sekä silottaa ja ehkäisee ryppyjä, joten se on erinomainen kasvoöljy kuivalle ja ikääntyvälle iholle. Rasvaiselle iholle Luomu Inkapähkinäöljyn vaikutus on tasapainottava, raikastava ja rauhoittava.

Valmistusaineet: luomulaatuinen inkapähkinäöljy (Sacha Inchi). Sertifioitua luomukosmetiikkaa (NaTrue). 75ml
Vegan Vegan

Luomu Jojobaöljy

Jojoba

Hieno, kosteuttava ja hoitava ihoöljy. Jojobaöljy on nestemäisessä muodossa oleva kasvivaha, joka imeytyy hyvin ja suojelee tehokkaasti ihon kosteustasapainoa. Erinomainen kuivalle ja herkälle iholle sekä hiusten ja päänahan hoitoon. Jojobaöljy lisää ihon joustavuutta ja sopii erittäin hyvin myös ikääntyvän ihon hoitoon. Muuttuu jähmeäksi alle 22°C lämmössä. Pidä pulloa hetki lämpimän veden alla ennen käyttöä.

Valmistusaine: luomujojobaöljy. Sertifioitua luomukosmetiikkaa (NaTrue). 75ml
Vegan Vegan

Luomu Macadamiaöljy

Macadamia

Ravitseva, ihoa uudistava luomuöljy. Sisältää poikkeuksellisen monipuolisen valikoiman rasvahappoja, mm. palmitoleiinihappoa. Levittyy helposti ja sopii sen vuoksi erityisen hyvin hierontaan. Silottava, anti-age -vaikutteinen öljy, joka tekee ihosta pehmeän kuin vauvan peppu! Erinomainen myös hauraiden ja kuivien hiusten hoitoon.

Valmistusaineet: luomumacadamiaöljy (Macadamia Ternifolia). Sertifioitua luomukosmetiikkaa (NaTrue). 75ml
Vegan Vegan

Luomu Manteliöljy

Manteli

Luomulaatuinen, monikäyttöinen ihoöljy. Hyvin herkällekin iholle sopiva yleisöljy. Sopii kaikille ihotyypeille. Erinomainen myös vauvojen ja lasten ihon hoitoon. Sen lisäksi että manteliöljy hoitaa ihoa tehokkkaasti, sillä on myös suojaavia ominaisuuksia.

Valmistusaineet: luomumanteliöljy. Sertifioitua luomukosmetiikkaa (NaTrue). 75ml
Vegan Vegan

Luomu Mustakuminaöljy (Nigella)

Mustakumina

Hieno, erittäin tehokkaasti kosteuttava ihoöljy. Nigella sativa (Black Seed, Black Cumin, suom. ryytineito) on jo vuosisatojen ajan tunnettu monista hyvistä vaikutuksistaan. Se on tehokas antioksidantti, ja auttaa ihoa sekä suojautumaan ympäristön haitallisilta vaikutuksilta että puhdistumaan niistä. Öljyn monityydyttymättömät rasvahapot suojaavat ihoa ja sen kosteustasapainoa, ja erityisesti linoleenihappo luonnollisena keramidina suojaa ja uudistaa ihon lipidikerrosta. Mustakuminaöljyssä on luonnollinen, miellyttävä, mausteisen aromaattinen tuoksu. Suositellaan erityisesti hyvin kuivan, ärtyneen ja allergiaherkän ihon hoitoon. Erinomainen öljy myös päänahalle, avuksi esim. hiustenlähtöön ja -ohenemiseen.

Valmistusaineet: Luomuviljelty mustakuminaöljy (Nigella sativa). Sertifioitua luomukosmetiikkaa (NaTrue). 75ml
Vegan Vegan

Luomu Mäkikuismaöljy

Makikuisma

Ravitseva, ilahduttava, mielialaa kohottava luomuöljy. Uudistava ihoöljy, jolla on lämmittävä ja mieltä keventävä vaikutus. Mäkikuismaöljy tunnetaan suotuisista vaikutuksistaan mielialan ailahteluihin sekä depression ja alakulon oireisiin, ja se tasapainottaa myös iho-ongelmia, erityisen hyvin kuivaa ihoa. Valmistettu uuttamalla mäkikuisman kukkia luomulaatuiseen oliiviöljyyn. Huom. Valoherkkä - ei käytettäväksi suorassa auringonpaisteessa.

Valmistusaineet: kylmäpuristettu luomulaatuinen oliiviöljy, mäkikuisman kukat. Sertifioitua luomukosmetiikkaa (NaTrue). 75ml
Vegan Vegan

Luomu Seesamöljy

Seesam

Erittäin hyvin imeytyvä, kosteuttava ja ravitseva ihoöljy. Tehokas öljy erityisesti kuivuuteen taipuvan, väsyneen ja kalpean ihon tasapainottamiseen.
Koska seesamiöljy imeytyy todella nopeasti, se on erinomainen pohjaöljy aktiivisille ainesosille. Sisältämiensä fytosterolien ja linolihappojen ansiosta se uudistaa ihon lipidikerrosta.
Seesamiöljy on ayurvedassa suosittu hierontaöljy, ja sillä on pitkät perinteet intialaisessa lääketieteessä.

Valmistusaineet: Luomuviljelty seesamöljy. Sertifioitua luomukosmetiikkaa (NaTrue). 75ml
Vegan Vegan

Luomu Villiruusuöljy

Villiruusu

Ajatonta kauneutta: ihana, tehokkaasti uudistava ihoöljy. Korkean alfalinoleenihappopitoisuutensa vuoksi villiruusuöljy auttaa ihoa uudistumaan. Sen sisältämä A-vitamiini edistää ihon omaa kollageenin tuotantoa ja parantaa kosteustasapainoa. Imeytyy nopeasti ja stimuloi solujen uusiutumista. Toimiva anti-ageing -kasvoöljy kuivan ja aikuisen ihon hoitoon. Erinomainen myös hilseilevän kuivan ihon hoitoon. Suositellaan käytettäväksi laimennettuna, esim. 20% villiruusuöljyä ja 80% manteliöljyä.

Valmistusaineet: luomuvilliruusuöljy, E-vitamiini. Sertifioitua luomukosmetiikkaa (NaTrue). Säilytä viileässä! 30ml
Vegan Vegan

Luomu Perusöljy

Perus

Luomulaatuinen, hoitava perusöljy. Tuoksuneutraali öljypohja, joka on valmistettu luomulaatuisista jojoba-, auringonkukka- ja manteliöljyistä. Koostumus on täydellinen: luomuöljyjen suhteet ovat ideaalit hoito- ja hierontaöljyksi. Hieno, hoitava luomuöljy, josta voit esim. valmistaa omia, juuri sinulle mieluisia kasvo-, vartalo- ja hierontaöljyjä. Käyttö omiin öljysekoituksiin: Lisää n. 1ml (20-30 tippaa) eteeristä öljyä tai tuoksusekoitusta öljypulloon ja sekoita hetken verran.

Valmistusaineet: luomulaatuiset jojoba-, auringonkukka- ja manteliöljy. 100ml
Vegan Vegan