pure sensitive

Tuoksuton vartalonhoitosarja herkälle iholle

1. Rauhoittaa ja ravitsee ihoa
2. Parantaa selvästi ihon kosteustasapainoa
3. Dermatologisesti testattu

Uudistavat, vaikuttavat ainesosat

Luomulaatuinen manteliöljy
Luomulaatuisella manteliöljyllä, joka sisältää poikkeuksellisen laajan valikoiman rasvahappoja, on iholle erityisen silottava ja uudistava vaikutus. Se ravitsee ihoa tehokkaasti ja antaa silkinsileän, sametinpehmeän tunnun.

Luomulaatuinen auringonkukkaöljy
Ihana öljy, joka sisältää runsaasti linolihappoa. On myös esitetty, että auringon energiaa varastoituu tehokkaasti juuri luomuauringonkukkaöljyyn. Erinomainen öljy herkän tai ärtyneen ihon hoitoon. Edistää ihosolujen uusiutumista.

Luomulaatuinen aloe vera
Luomulaatuinen, aloe vera –kasvin lehdistä saatava raikas kasviuute. Aloe vera sisältää runsaasti mineraaleja, entsyymejä, hivenaineita ja vitamiineja. Se edistää solujen uusiutumista ja kosteuttaa ihoa. Tästä seuraa, että ihosta tulee kiinteämpi, ja rypyt ja juonteet vähenevät ja pehmenevät.

Luomulaatuinen lehmuksenkukkauute
Jo keskiajalla valmistettiin kauneustuotteita miedon ja suloisen tuoksuisista lehmuksen kukista. Uute sisältää pääasiassa flavonoideja, eteerisiä öljyjä, kasvihappoja, saponiineja ja glykosideja. Lehmuksen kukat rauhoittavat ja rentouttavat ihoa ja jättävät sille ihanan raikkaan tunnun.

Logo

Kosteusvoide

Hoitava ja rauhoittava

Ps bodylotion

Hellävarainen ja tehokas kosteusvoide herkälle iholle. Sametinpehmeä, tuoksuton, allergisoimaton kosteusemulsio antaa hellintä mahdollista hoitoa hyvin herkälle iholle. Luomumanteliöljyn, aloe veran ja lehmuksenkukkauutteen yhdistelmä turvaa ihon kosteustasapainon. Ihosta tulee suloisen silkinpehmeä!

100% luonnollisista aineista, 99% sertifioitavissa olevista ainesosista luomua (NaTrue). 150 ml
Vegan Vegan

Deo Roll-on

Tehokas ja hellävarainen

Ps deo roll

Tehokas, tuoksuton deo roll-on herkälle iholle. Miellyttävän tuntuinen, raikas luomudeodorantti, joka antaa luotettavan, pitkäkestoisen suojan. Aloe vera ja oliiviuute suojaavat herkkää ihoa. Deodorantti on erittäin hellävarainen: ei sisällä alumiinisuoloja tai alkoholia.

100% luonnollisista aineista, 99% sertifioitavissa olevista ainesosista luomua (NaTrue). 50 ml
Vegan Vegan

Käsivoide

Hoitava ja ravitseva

Ps hand cream

Herkän ihon tuoksuton, tehokas ja hellävarainen käsivoide. Hoitava ja samettisen pehmeä koostumus. Luomulaatuinen karitevoi, aloe vera ja lehmuksenkukkauute ravitsevat ihoa tehokkaasti. Kätesi tuntuvat silkinpehmeiltä ja hyvinhoidetuilta!

100% luonnollisista aineista, 99% sertifioitavissa olevista ainesosista luomua (NaTrue). 50 ml
Vegan Vegan

Suihku-Shampoo

Hellävarainen ja raikas

Ps shower

Shampoo ja suihkugeeli. Miellyttävä, tuoksuton ja allergisoimaton suihkushampoo vartalolle ja hiuksille. Sisältää ihon lipidikerrosta korjaavaa luomumanteliöljyä. Kätevä käyttää!

100% luonnollisista aineista, ei sisällä synteettisiä ainesosia eikä mineraaliöljyjä. Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa (NaTrue). 150 ml
Vegan Vegan