silhouette miracle

Kiinteyttävä vartalonhoitosarja kaikenikäisille

1. Kiinteyttävä vaikutus on dermatologisesti testattu
2. Ehkäisee selluliitin muodostumista
3. Selvästi havaittava silottava vaikutus
4. Virkistää ja raikastaa ihoa

Tehokkaasti vaikuttavat ainesosat

Longan –hedelmä
Aktiivinen ainesosa, jonka ihoa silottava vaikutus on kliinisesti tutkittu, on erotettu thaimaalaisesta longan –hedelmästä. Siinä on runsaasti polyfenoleja. Ne taas sisältävät tiivistynyttä corilaginia, kasvipohjaista aktiivista ainetta, joka kiinteyttää vartalon linjoja ja hidastaa rasvakeräymien muodostumista.

Luomulaatuinen koivunmahla
Puhdistavien ominaisuuksiensa vuoksi aito suomalainen koivunmahla tukee täydellisesti silhouette miracle -sarjan tehokkaasti kiinteyttävien ainesosien vaikutusta.

Inkivääriuute
Inkivääri aktivoi verenkiertoa ja ihon aineenvaihduntaa. Se nopeuttaa rasvan palamista ja tehostaa solujen uusiutumista.

Logo

Kiinteyttävä geeli

Tehokkaasti kiinteyttävä

Sm body gel

Tehokkaasti kiinteyttävä. Silottava, selluliittia tehokkaasti ehkäisevä vartalogeeli. Todella nimensä veroinen täsmätuote, jossa on yhdistetty longan-hedelmän, inkiväärin ja koivunmahlan kiinteyttävät ainesosat. Vaikutus on todistetusti rasvakeräymien muodostumista vähentävä. Tarkoin valittu eteeristen öljyjen yhdistelmä tehostaa kiinteyttävää vaikutusta.
Levitä hellästi iholle. Halutessasi voit tehostaa geelin vaikutusta kiinnittämällä pakkauksen hierovan korkin paikoilleen ja hieromalla ihoasi sillä niin kauan kuin haluat. Huomaat vaikutuksen heti: ihosta tulee sileä, kaunis ja pehmeä kuin vauvan peppu!

100% luonnollisista aineista, 96% sertifioitavissa olevista ainesosista luomua. 150 ml
Vegan Vegan

Kosteusvoide

Kiinteyttävä ja hoitava

Sm bodylotion

Tehokkaasti kiinteyttävä, ihon pintaa silottava, ihanan raikas vartalovoide. Longan -hedelmän, inkiväärin ja koivunmahlan aktiiviset ainesosat toimivat tehokkaasti yhdessä ja estävät rasvakeräymien syntyä. Sitruunaruohon, katajan, rosmariinin ja salvian eteeriset öljyt tehostavat vaikutusta. Kiinteyttävä ja sileyttävä vaikutus on dermatologisesti tutkittu. Huomaat tehon heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen: iho tuntuu ihanan silkkiseltä ja raikkaalta!

100% luonnollisista aineista, 98% sertifioitavissa olevista ainesosista luomua. 150 ml
Vegan Vegan

Kuorintavoide

Sileyttä ja pehmeyttä

Sm body scrub

Hellävarainen, ihanantuoksuinen kuorintavoide vartalolle. Sokerin kristallihiukkaset kuorivat ihosi hellästi kauniin tasaiseksi ja sileäksi, luomulaatuiset jojoba- ja kookosöljy tuovat ihanaa silkinpehmeyttä. Erinomainen pohja hoitavien tuotteiden aktiivisten ainesosien imeytymiselle. Levitä pieni määrä kostealle iholle ja hiero hellästi. Ihosi tuntuu sileältä ja näyttää hyvältä!

100% luonnollisista aineista, 99% sertifioitavissa olevista ainesosista luomua (NaTrue). 100 ml
Vegan Vegan

Suihkugeeli

Kiinteyttä ja raikkautta

Sm shower gel

Tehokkaasti kiinteyttävä, pirskahtelevan raikas suihkugeeli. Koivunmahlan ja inkiväärin tehoaineiden ansiosta suihkugeeli energisoi, virkistää ja tukee aineenvaihduntaa. Voit tehostaa geelin vaikutusta hieromalla ihoasi suihkussa hellästi - tämä antaa erinomaisen pohjan kiinteyttävien hoitotuotteiden imeytymiselle.

100% luonnollisista aineista. Ei synteettisiä ainesosia eikä mineraaliöljyjä. Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa (NaTrue). 150 ml
Vegan Vegan

Matkasetti

Matkalle tai lahjaksi

Sm matkasetti

Vartalonhoitosetti kauniissa pikkupussissa. Sopii täydellisesti viikonloppumatkalle, lahjaksi ystävälle tai tuotteiden kokeiluun.
Sisältää:
20ml Kiinteyttävä geeli
20 ml Kosteusvoide
20 ml Suihkugeeli
2 ml “Anima” Eau de Toilette

Sertifioitua luomu- ja luonnonkosmetiikkaa (NaTrue).
Vegan Vegan